Algemene voorwaarden

SurfUp Webdesign

Facturen

Facturen worden uitsluitend per mail verzonden in aanzienbare tijd na het aflopen van de opdracht. Meestal is dit aan het eind van de maand van de werkzaamheden. Voor doorlopende opdrachten factureer ik ook telkens aan het eind van de maand, tenzij anders afgesproken.

Betaaltermijn

De betaaltermijn staat op het factuur aangegeven en bedraagt 14 dagen na factuurdatum. Indien de betaaltermijn overschreden is, dan stuur ik een eerste en , indien nodig, een tweede herinneringsmail. Bij een derde herinneringsmail echter, volgt een eenmalige aanmaningskost van € 15 en na 7 dagen een schadebeding van 10% van het volledige factuurbedrag.

Scope van de opdracht

Extra opdrachten die niet binnen de originele briefing vallen, groot of klein, worden aangerekend bovenop de offerteprijs. Dit aan een vast uurtarief vastgelegd aan het begin van de opdracht, tenzij anders afgesproken.

Eindverantwoordelijkheid

Eens de klant zijn officiële goed-voor-publicatie bevestiging geeft (digitaal, telefonisch of persoonlijk) ligt de eindverantwoordelijkheid bij de klant. Kijk daarom altijd alles goed na alvorens je de finale go geeft, zowel voor het publiceren van online teksten en designs. Toch ergens een foutje ingeslopen? Geen zorgen! We kijken samen hoe we dit kunnen oplossen.

Algemene info

SurfUp Webdesign is de werknaam van de eenmanszaak van Jeroen Vanbever, met ondernemingsnummer 0658.859.929. Voor vragen of opmerkingen omtrent het privacybeleid kan je me contacteren via jeroen@surfupwebdesign.be, waarna ik je zo snel mogelijk te woord sta.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. Meer informatie vind je op ons  privacy statement