Speranza Symphonic

Website voor een symfonisch- en barokorkest

Project

Informatie

De klant

Speranza Symphonic is het geesteskind van Piet Lamiroy. Hij richtte Speranza op om jonge, beloftevolle muzikanten een podium te bieden. Speranza bestaat uit een symfonisch orkest, Speranza Symphonic, en een barokorkest Accademia della Speranza.

Het doel

Piet Lamiroy wilde een fris ogende website voor zijn vzw Speranza om de zichtbaarheid te vergroten. Op die manier kon hij gemakkelijker sponsors aantrekken om de artistieke projecten te ondersteunen. Die sponsors zouden dan ook een belangrijke plaats krijgen op de website.

Project

Resultaat

Voor het ontwerp en de kleuren van deze website baseerde ik me op de mooie kalligrafie van Speranza die op de concertaffiches terug te vinden was. Zo ontstond er meteen een link met het promotiemateriaal waaraan het publiek vertrouwd was.

De sponsors

Om de sponsors zichtbaarheid te kunnen geven op de website, zorgden we ervoor dat hun logo in de footer stond die op elke pagina zichtbaar is. Daarnaast zorgden we bij het begin van de sponsorpagina voor grote logo’s.

De solisten

Speranza wil door het aanbieden van een podium aan jonge, beloftevolle muzikanten een steentje bijdragen aan het verspreiden van hun naambekendheid. Daarom kozen we ervoor om de biografie van deze jonge solisten via een mooie pop-up naar voren te laten komen.

Bekijk andere projecten

SaxofoonStudio

Ik wilde het aanbod van mijn SaxofoonStudio een mooie plaats geven op mijn vernieuwde leswebsite. Daarnaast wilde ik een gestructureerde en uitnodigende website creëren waarop studenten gemakkelijk alle nodige info terugvonden.

Jeroen Vanbever

Mijn artistiek portfolio was dringend aan een update toe. Ik wilde heel duidelijk focussen op mijn muzikale projecten, concerten en opnames. Daarnaast had ik enkele nieuwe foto’s laten maken en testimonials van gerespecteerde docenten en collega’s ontvangen, die een plaats verdienden op mijn vernieuwde website.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. Meer informatie vind je op ons  privacy statement