Cédric Delvaux website

Saxofonist en muziekdocent

Project

Informatie

De klant

Cédric Delvaux is professioneel saxofonist en muziekleraar. Hij is actief als solist en heeft enkele boeiende kamermuziekgroepen waarmee hij ongewone bezettingen promoot en transcripties speelt. Cédric is een inspirerende saxofonist en goede vriend waarvoor ik, naast een artistieke samenwerking, nu ook met plezier een website gemaakt heb.

Het doel

Cédric wilde na het behalen van zijn Master in de Muziek en Master Kamermuziek een eigen website om zijn opnames en artistieke projecten te promoten. Daarnaast wilden we ervoor zorgen dat zijn identeit als muzikant én als persoon duidelijk naar voren kwam.

Project

Resultaat

Cédric staat bij zijn vrienden en kennissen bekend om zijn kleurrijke sokken en die hebben we daarom geïntegreerd in het design. Tegenover deze kleurrijke banners werkten we met een zachte en heldere achtergrond om een open en toegankelijk effect te creëren. Verder zie je op de homepagina je meteen een korte bio van Cédric te zien en kan je doorklikken naar concerten en video-opnames die hij maakte. Onderaan in de footer ten slotte plaatsten we links naar zijn sociale media. 

Media – galerij en videos

Cédric vond het belangrijk om zijn foto’s en video’s een mooie plaats te geven op zijn website. Hij koos voor een fotogalerij met een kleinere voorvertoning van elke foto, die wanneer je er op klikt groter opent. Daaronder plaatsten we zijn YouTube video’s. Zo krijgen de mensen meteen een mooie impressie van zijn persoonlijkheid en zijn artistieke kunde.

Contact & socials

Omdat niet iedereen die Cédric kent een instagram account heeft, wilde hij een preview toevoegen op zijn contactpagina. Zo krijgt iedereen een impressie van zijn activiteiten op instagram. Daarnaast integreerden we een contactformulier dat gelinkt is aan een persoonlijk e-mailadres (info@cedricdelvaux.be) van zijn website.

Ontdek andere projecten

SaxofoonStudio

Ik wilde het aanbod van mijn SaxofoonStudio een mooie plaats geven op mijn vernieuwde leswebsite. Daarnaast wilde ik een gestructureerde en uitnodigende website creëren waarop studenten gemakkelijk alle nodige info terugvonden.

Speranza Symphonic

Piet Lamiroy wilde een fris ogende website voor zijn vzw Speranza om de zichtbaarheid te vergroten. Op die manier kon hij gemakkelijker sponsors aantrekken om de artistieke projecten te ondersteunen. Die sponsors zouden dan ook een belangrijke plaats krijgen op de website.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. Meer informatie vind je op ons  privacy statement